Logo mama1 7 final banner

 

Follow us

*** MOMENTEEL HANTEREN WE EEN KLANTENSTOP WEGENS EEN OVERVOLLE AGENDA ***

Tarieven  

   

Contact  

   

Afspraak maken?

Wellness Pedicure Joly
Schoolstraat 2
6351 EJ  Bocholtz

Tel: 06-27282847
E-mail:
info@pedicurejoly.nlOpeningstijden:

Ma:

9:00 - 16:00 uur

Di:

9:00 - 16:00 uur

Wo:

9:00 - 16:00 uur

Do:

9:00 - 16:00 uur

Vrij:

9:00 - 16:00 uur

   

LCN WILDE PEDIQUE SILVER PLUS LCN
(geschikt voor dames en heren)

 

De moderne teennagel correctie

Iedereen wil graag nette en verzorgde voeten hebben waarmee we onbezorgd in de open schoenen kunnen stappen. Dit is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Door beschadigingen en schimmels aan de nagel kunnen de teennagels er ontsierlijk uitzien. De WILDE PEDIQUE SILVER PLUS correctiemethode van LCN geeft u nu de mogelijkheid om dit probleem op te lossen.

De nieuwste ontwikkeling en moderne technieken kunnen ons momenteel individuele oplossingen bieden binnen het kader van cosmetische voetverzorging. WILDE PEDIQUE SILVER PLUS is een professioneel concept waarmee beschadigde, hoorn of schimmel teennagels gecorrigeerd kunnen worden.

Met de WILDE PEDIQUE SILVER PLUS methode kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden door middel van een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet op de teennagel. Deze speciaal ontwikkelde gel corrigeert het probleem, indien de nagel deels is afgebroken of dusdanig is aangetast dat er geen normale gezonde nagel zichtbaar is. Deze gel wordt op geen enkele wijze als storend ervaren op de nagel, ziet er heel natuurlijk uit en is uiterst vriendelijk voor de nagel.

De methode werkt cosmetisch corrigerend en is tevens behandelend voor de schimmel in de nagel. De anti-mycotisch (schimmelwerende) werkzame stof in de gel zal ondersteunend werken. Het innovatieve WILDE PEDIQUE SILVER PLUS heeft een antibacteriële werking die toegeschreven wordt aan het zilver. Daardoor worden de anti-mycotische componenten die het reeds bevatten, nog beter ondersteund. Het zilver is in de doelstreffende formule verwerkt in de vorm van microzilver.

WILDE PEDIQUE SILVER PLUS kan gecombineerd worden met de bekende trendy 'French pedicure'. Hier zal de nagel cosmetisch worden verfraaid met een zachte naturel tint plus wit randje. Uiteraard kan er ook gekozen worden om de nagels gewoon af te lakken met een prachtige kleur lak. Ook is het mogelijk om de 'French pedicure' als losse behandeling te ondergaan.

 

Nabehandeling

Het spreekt vanzelf dat WILDE PEDIQUE SILVER PLUS samen met de natuurlijke nagel zal uitgroeien. Onder normale omstandigheden zal dit na verloop van enkele maanden het geval zijn. De mogelijkheid bestaat dan om de uitgevoerde correctie bij te werken.

Uiteraard kunt u, voor een mooi en perfect resultaat, u nagels eerder laten bijwerken. Zo voorkomt u dat deze 'loslaat' of beschadigd raakt. Dit adviseren wij na ongeveer 6 weken.

Indien u meer informatie wenst te ontvangen over deze behandelmethode, neem dan gerust contact met ons op!

 

  • LCN1 1

  • LCN1 2
  • LCN2 1
  • LCN2 2
  • LCN3 1
  • LCN3 2
  • LCN4 1
  • LCN4 2
  • LCN4 3

 

 Logo mama1 7 final lotus

   

  Lidnummer: 313245

DePedicureProvoetLogo mama1 7 final

   

We hebben 8 gasten en geen leden online

© Copyright Wellness Pedicure Joly (2018)